Thursday, July 26, 2007

jobbjobbjobb

Sitter på jobbet igen. Har slagit sönder fingrarna, har fullt med sår och mina naglar är nuemra helt obefintliga. Skiten under dem går inte ens att tvätta bort längre.. ;)
Men så är det väl kanske när man jobbar med bilar.. hehe

Har spelat LOTRO en del, är numer level 30.. Ligger lite efter alla andra tror jag, men det är svårt att få tid att spela när man är trött efter jobbet och dessutom ska dela datorn med K och syster. Ska bli annat när jag kommer tillbaka till Göteborg och skaffar ett väl fungerade uppgraderingspaket till datorn.

På kattfronten har det väl hänt en del i alla fall. Tosca fick åka ner till Mirjam för att dejta Spirit istället. Hon verkar vara dräktig och kattugnar väntas förhoppningsvis i augusti. Det kommer bara att bli mitted i den kullen och jag hoppas på en fin hona som jag kan spara. Mirjam ska ha en hona ur kullen också, så jag hoppas att det blir två.. =)
Ophelas och Printz döttrar Leia och Lulu har fått kattugnar också. Ska bli spännande att se de kattungarna sedan. Lulu är ju dessutom paras med sonen till Sethos (som jag fött upp). Är ju riktigt sugen på att höra om jag får köpa en kattunge ur den kullen, men det blir inte så. Jag kan inte ha fler katter, speciellt inte om jag ska spara en hona efter Tosca.

I november är det en utställning i Arboga enbart för Ragdolls. Den ska jag anmäla till så snart det bara går. Ska ta med Printz, Ethan och Maddox. Printz har blivit så fin sen han kom till mamma. Pälsen har börjat växa nu och han har äntligen gått upp i vikt. Så nu är han riktigt snygg. Ska bli så kul att få visa upp honom igen, han är ju bara så otroligt snäll och trevlig den katten. =)

I helgen är det yran också, kanske ska jag gå på fredag, men jag vet inte. Det är dyrt och jag brukar inte tycka att det är så kul. Får se om jag hittar någon att gå med, i så fall kanske jag tar mig dit. K vill inte gå, men jag ska kolla med Milis om hon är sugen. På lördag fyller min kusin 30 i alla fall så då ska vi på kalas med släkten.

No comments:

Post a Comment