Saturday, July 7, 2007

bilar och bensin

Sitter på jobbet och väntar på att det ska komma folk. Det är dåligt väder och det brukar vara klent med folk då. Men K och A är ju här så jag har jätteroligt ändå. Äter för mycket godis och för lite mat.

Jag fick ett blixtsystem till min kamera av pappa så nu ska det fotas ordentligt framöver. Ska bli så skönt att slippa vara så otroligt beroende av ljuset utomhus. Blir väl en del övning och misslyckanden innan man börjar få till riktigt bra bilder.

Har lyckats få min syster intresserad av LOTRO och vi får se om det fortsätter att vara intressant för henne. Kanske kan vi lyckas få henne att skaffa ett eget konto och spela med oss framöver då.

Jag har färgat håret också. Ljust brunt med lite slingor är det nu. Min förhoppning är att jag slipper fula utväxten och slipper färga håret en massa. Hur det går återstår att se.

Mamma och jag har fixat akvariet nu också. 375 liter fyllt med platy. Det är så fint nu. Jag gillar fiskar och önskar att jag kunde få plats med ett eget akvarium hemma hos mig. Men det får dröja ett tag till. Jag och mamma var tvungna att ta bilen till Sollefteå för att köpa fisk då de inte hade den färgen vi ville ha här i stan. =) 31 fiskar kom vi hem med, men en dog så nu har vi totalt 50 platys i akvariet. Plus lite algätare och räkor. På tisdag när jag är ledig ska vi fixa en gallerbur där alla stackars yngel kan söka skydd undan sina yngelätande föräldrar. Sen är det bara att vänta och hoppas på att fiskarna blir fler. Akvariet är så stort att det trots 50 fiskar ser rätt tomt ut. Så vi hoppas väl på att det i alla fal ska bli dubbelt så många framöver.

No comments:

Post a Comment