Wednesday, April 18, 2007

invigning

Idag har jag invigit min QK Silhouette när jag skrev ut en rubruk till en LO jag gjorde idag.
Blev en Lo om min sambo som jag faktiskt blev riktigt nöjd med. Jag brukar normalt sett göra ganska slitna sidor med mycket chalk och gammeldags papper. Men efter ha blivit grymt inspirerad av Anna som har bloggen Allt och Ingenting så testar jag för fullt att göra lite modernare layouter nu. Detta är alltså den första och jag gillar den. Har långt kvar till Annas kvalité och kreativitet, men jag kommer säkert framåt jag med. Vill hitta en egen stil, något som är jag.

När mamma var på besök så gjorde jag en snabb LO för att bli av med lite gamla papper som legat i flera år. Gillar inte papperna, men faktiskt så funkade det rätt bra i alla fall. Ska ju inte påstå att jag gillar sidan, men vadå, man kan ju inte alltid bli nöjd. Jag körde en snabbis genom att häfta fast papper och dekorationer och det funkade ju det med.
Denna LO innehåller bilder från min 20 års dag. Kanske inte en så kul grej att scrappa, men det är ju i alla fall något man vill minnas inför framtiden. Sedan är det också den ena av två bilder som jag har på båda mina föräldrar tillsammans. Denna är dessutom fotad på detta sätt enbart av den anledningen att den första bilden på oss (som var tagen vid min konfirmation) har försvunnit.


Idag tog jag också några bilder på våra underbara kissekatter.
Visst är de väl för söta??

No comments:

Post a Comment