Wednesday, March 6, 2013

5 weeks

I fredags blev kattungarna 5 veckor gamla. De börjar vara riktigt stora och fina nu. Nästan så att man blir sugen på att spara en, men det ska jag inte göra. Har så lång kö på dem och alla intresserade är så snälla och trevliga att jag får ont i magen av att jag kommer måsta behöva välja vilka som inte får köpa en kattunge. Jag funderar på att helt enkelt göra det lätt för mig och ta dem i nummerordning, alltså de som anmälde intresse först får först köpa etc. Blir nog kanske mest rättvist så. Men fy vad svårt det är.

De två tabbyungarna har i alla fall börjat äta riktig mat nu och det syns på vågen om man säger så. De två andra har halkat efter bara på några dagar eftersom de fortfarande vägrar äta fast föda. Men det kommer väl det där också. Går på lådan gör de också, de är så duktiga :)

-------------------

My kittens are now 5 weeks old and are getting really big. I almost feel like keeping one of them for myself, but I will have to force myself not to. I can't keep a kitten from every litter, then I would have way too many cats :)

Here's a photo of the 4 sweeties.


1 comment: