Tuesday, January 25, 2011

Utställning och ny katt

Helgens utställning gick över förväntat, vilket var riktigt kul.
Adezza fick en riktigt bra bedömning och erhöll sitt Excellent och CAC. Så nu kan jag para henne utan problem.
Hoppas bara att hon sätter igång och löper igen snart. Längtar så tills det springer runt små ullbollar här hemma, det var så otroligt länge sedan nu.

För Printz gick det ännu bättre på utställningen. Printz fjäskade för domaren som vanligt och fick henne på fall denna gång. Hon tyckte Printz vad riktigt fin och valde honom som bästa kastrathane av de katter hon hade dömt under dagen. Och Prinsen bara njuter av uppmärksamheten såklart, temperamentsmässigt är han som gjort för utställningar.

Nästa utställning för vår del blir i Östersund, får se hur det går där. Adezza är förhoppningsvis hemma med kattungar då, men Printz, Enya och nya söta Rhianna får nog följa med.

Efter utställningsdagen var slut så hämtade jag en ny hona också. Hon kommer från S*Evenstar's uppfödning i Umeå och har fått flytta hem till oss nu. Hon har kommit in bra i gruppen efter bra två dagar och leker redan med Adezza. Hunden däremot är väl ingen hit, men det kommer nog gå bra det med bara hon får vänja sig lite med honom.


Bilden på Rhinanna är tagen av hennes uppfödare, Christina Igasto

No comments:

Post a Comment