Tuesday, March 18, 2008

Håret

Lite Guns N' Roses & Velvet Revolver med härliga gitarrsolon av Slash, några glas o'boy, en snarkande kisse i knät och lite lotro, resulterar i en helt underbar kväll. Men när kvällen händer varje kväll och det enda som skiljer idag från i morgon är huruvida katter ligger och snarkar i knät eller inte, gör tillsut att varje dag blir tråkig.

Just nu får jag inget jobb, har inga pengar, kan inte hitta på något och jag fastnar där framför datorn igen och igen och igen. Vad annars ska man göra när alla de kvarvarande pengarna uppnår i ynka 25:-?

Jag har fått en resa hem till mamma så att jag ska kunna äta mat i alla fall. Och tur är väl det. =)
Jag saknar nån i Göteborg och jag kan inte förstå hur jag har kunnat sitta hemma i 2 hela år när jag har haft chansen att hitta på roliga saker var och varannan dag. Nu är det ju i stort sett försent.

Jag har klippt av allt det långa håret. Inte för att jag ville utan för att jag ansåg att det var min sista utväg. Allt lossnade och nu hade jag så lite som en sjättedel kvar, det var slitet och hemskt och det började inte ens gå att göra nått med det. Så jag klippte av det. Hade tänkt ta kortare men mamma (frisören) sa att vi tar inte så kort eftersom jag ska spara ut det igen.Jag skulle fota fåglar igår. Jag slängde ut mat och allt och väntade på de där små, men de kom inte. Så jag struntade i det. Idag är det massor med små spår i snön och de små djävlarna har varit där och käkat upp all mat utan att säga nått till mig, så nu har de både förstört allt det fina jag hade gjort, de har käkat upp maten och gjort märken i snön och inte tusan fick jag en endaste liten bild som tack.. det är illa.. =)

Jag längtar efter sommar och sol. Jag längtar till ett land där solen alltid skiner. Jag längtar efter värme och framförallt detta.....

No comments:

Post a Comment