Monday, May 28, 2007

resultatet

Här har ni resultatet av gårdagens färkladdande och klippande. Är inte helt nöjd med rubriken, men jag orkade inte dra fran Silhouetten och börja fixa med den. Tycker verkligen om den, men det är rätt jobbigt att packa upp den ur kartongen varje gång man vill använda den. Ser fram emot den dagen jag kan ha den ståendes framme så att den blir lätt att använda. Jag skrev rubriken med akrylfärg, men jag kanske ändrar den sedan någon gång om jag kommer ihåg det när jag har Silhouetten framme. Rubriken ser dock betydlige bättre och mer passande ut i verkligheten.

LO'n är en liten minnesgrej till min katt Quando som olyckligt avled på grund av sviterna efter en förgiftning för snart 3 år sedan.

Sunday, May 27, 2007

tonight is the the night

I kväll när jag kommer hem från jobbet så ska det pysslas. Fick lite inspiration när jag var och kikade på Peterlinas blogg och fick se alla hennes enkla och mycket snygga LO's. Så med lite nya idéer och något som kanske kan liknas vid en "halv-scraplift" kommer det nog att bli lite gjort här också. Ska ta fram akrylfärgen och distresserna och klippa, klistra och kladda med färg. Tänkte inte bry mig så mycket om hur det blir. Jag ska bara göra och se vart det leder. Måste försöka testa mig fram och bara leka för att se vad jag har för stil och vad som är jag. Nu för tiden känner jag att jag bara tar efter folk. Jag vill göra LO's á la Erika.. ;)


Grattis alla mammor på morsdag också... såklart

Thursday, May 24, 2007

Wednesday, May 23, 2007

hurrahurra

Grattis till mig på födelsedagen.. Har firat dagen med like tårta på sängen och 3:e säsongens avslutning på Grey's Anatomy. Går inte att komma ifrån att jag tycker att det är en riktigt bra serie. Sen att alla har eländiga och problematiska liv, ja det gör väl inte så mycket. Sen tänker jag inte sticka under stolen med att jag tycker att Dr Derek Shepherd nog är ganska underbar. Hade han varit en riktig person, ja då hade jag nog skadat mig själv med en gång för att få gå till läkaren.. ;)

Är ledig nu i två dagar, vet inte vad jag ska göra under min ledighet men det lutar åt att jag bara är hemma och tar det lugnt. Ska nämligen jobba ganska långa pass hela helgen så det är bra om jag är lite utvilad.

Ett stort grattis till sötnosen Maddox på 1 årsdagen också. Hoppas mamma ger honom lite extra gott att äta så här på födelsedagen nu också, men inte FÖR gott.. =) Han behöver inte lägga på sig något mera nu, han har så det räcker och blir över. Skulle ju vara ganska bra om det hade gått att omfördela lite så att han kan ge en del till Enya.

Nu ska vi fira lite med att spela WoW. Har ju betalat ända fram till slutet juli så det är bara att spela på. Sen kommer jag att fixa iordning min dator så att jag kan sätta igång med LOTRO på riktigt i stället.

Har suttit och lyssat lite på musik ett tag nu och jag är fortfarande förundrad över hur en kille som Blaine Larsen kan ha sån röst som han har. När jag hör honom sjunga ser jag en stor, äldre man framför mig. Men istället är den en liten tanig blond kille född i februari 1986. Det tycker jag är häftigt. Besök gärna hans sida om ni är intresserade. http://www.blainelarsen.com

Sunday, May 20, 2007

det börjar närma sig

Har jobbat idag. Gick förvånansvärt bra ändå. Jobbade dag och tiden gick snabbare än vanligt.
Ska jobba några dagar till sedan är jag ledig i två dagar innan jag är tillbaka på jobbet. Fyller ju år på onsdag så jag har tagit ledigt.

Så nu förväntar jag mig ju frukost på sängen på onsdag och lite tårta och så.. haha..
Kommer antagligen inte att få någon mysig frukost på sängen inte, men jag är nöjd i alla fall.

Känner att man nu börjar bli så pass gammal att åldern inte spelar någon roll längre.
Senast när någon frågade mig om min ålder så visste jag inte med säkerhet hur gammal jag var ens.

Har idag beställt en uppstättning av Nuti-Cal till min mammas hona Enya. Hon är alldeles för smal och behöver verkligen gå upp i vikt, men ingenting fungerar. Det är inget fel på henne, allting är kollat och ser bra ut så det är lite av ett mysterium. Hon äter dock så långsamt och är så försiktig. Går gärna undan om det blir för mycket runt om kring och jag tror att det är en del av orsaken. Hon får idag specialmat i enskilt rum så att hon kan äta i fred, men det hjälper inte tillräckligt mycket. Så nu prövar vi med det här. Hoppas att det hjälper till att öka hennes aprit lite i alla fall. Skulle vara kul om hon kunde gå upp lite så att man kan ta med henne på uställningar framöver. Hon är bara så otroligt vacker och hon fick otroligt bra bedömning på de utställningar hon var på när hon var yngre.

Thursday, May 17, 2007

osocial latmask

Ibland kan man j undra vad det är för fel på en.
Jag har så mycket idéer och drömmar om vad jag vill göra. Så mycket saker i världen som jag skulle vilja se. Så mycket saker som jag skulle vilja testa. Jag säger till mig själv att jag ska, kanske i morgon, kanske nästa dag, kanske nästa år... Men det blir aldrig gjort. Hur många dagar har jag inte sagt till mig själv att jag måste gå och träna nu? I hur många veckor har jag inte sagt att i morgon går jag dit? Morgondagen kommer, nästa vecka kommer, ja nästa månad kommer.. och jag har fortfarande inte gått iväg. Jag orkar inte, jag orkar inte göra någonting längre.

Jag får ont i magen när jag vet om att jag ska gå till jobbet, började redan i måndags att tänka på att jag skulle vara tvungen att gå tillbaka till jobbet en vecka senare. Jag försöker att vara positiv och glad, men det går inte. Bristen på pengar och brist på ork att engagera sig och göra saker är så jobbigt. Ligger redan några tusen back i kassan och kommer att vara tvungen att ta av mina fonder för att klara mig.

Jag försöker att intala mig att det är kul att gå och träna, att det är bra att gå till jobbet och jag försöker få mig att förstå att det är värt slitet när jag får pengarna sen. Men det är aldrig värt det, lönen är för dålig för att det ska vara värt det. Jag försöker få mig att förstå att det inte är jobbigt att gå ner på affären och handla, men trots det tar det emot när jag måste gå ner.

Man skulle kunna tro att jag bara är lat, men det är mer än så. Det är något fel. Någon kanske skulle kalla det för depression, men jag vet inte det. Att jag sedan konstant är trött och bara vill sova gör ju inte saken bättre heller. Vet att jag borde uppsöka läkare för att göra tester, men till och med det är för jobbigt. Att jag ens orkar ta mig för att skriva allt det här i bloggen är förövrigt mycket förvånande.

Lite WoW och lite LOTRO har det blivit. Inget pyssel trots att jag har såå mycket inspiration just nu, men ekonomin tillåter mig inte att gå iväg och köpte tilbehören till det jag vill göra. Katterna hårar som vanligt och hemma har Enya fortfarande inte blivit dräktig..

Livet går på ungefär som vanligt..

Thursday, May 10, 2007

hit och dit och tillbaka igen

Har min syster på besök denna vecka så det är fullt upp.
Har inte hunnit pyssla någon, har tappat lite inspiration igen tyvärr, men jag har några bilder som ligger framme i väntan på att bli scrappade.

Har jobbat en del och tycker att det är lika jobbigt att att arbeta fortfarande. Men det är ju nödvändigt för att man ska klara av ekonomin.

Köpte Lord of The Rings Online för några dagar sedan. Blev Collector's Edition med ett livstids abonemang så nu är det bara att spela på. Tyvärr är min dator lite för dålig för att klara av spelet så efter sommaren ska jag skaffa ett uppgraderingspaket till datorn. Har provat en del och det ser lovande ut, men just nu känner jag att det kommer bli svårt att överge WoW. Men det löser sig väl längre fram.

Nu är resan till Tunisien i sommar bokad i alla fall. Jag, min pojkvän, hans 2 småbröder och min syster åker iväg i 2 veckor i början på juni. Ska bli spännande.

Utställningen i Östersund gick fint och min bengalhona Omega blev NOM på lördagen och tog hem BIS kastrahona på söndagen. Är så stolt över min älskade busfröken. Amandas hane Ethan blev Premier på lördagen och var ett hårsmån från att bli NOM på söndagen. Min lilla tjockis Maddox fick mycket fin bedömning, men domarna tyckte att han hade lite för ungdomligt utseende och att han behövde lite mer tid. Vilket jag ju verkligen förstår också eftersom han inte ens är 1 år gammal ännu.

Det blev ingen dräktighet för Enya denna parning heller så nu väntar vi på nytt löp och ytterligare ett försök. Hjälp mig att hålla tummarna nu så att det går vägen denna gång. I de kullarna jag eventuellt väntade på en hona från är födda nu. Tyvärr blev det mestadels hanar så jag får nog vänta till nästa kull istället. Men det är spännande planer på g hos den uppfödaren så jag väntar gärna.. ;)

Tog några nya bilder på katterna under veckan jag var hemma också. Förutom bilden på Omega som ni ser ovan så tog jag dessa två bilder på Enya och Ethan. Är de inte för söta? Och visst har de en underbar ögonfärg? Är så glad att de fått en del av sin pappa Printz underbara ögonfärg.