Saturday, March 31, 2007

snart snart snart

Så här några timmar innan det är dags att gå på jobbet så knåpade jag ihop ytterligare en LO.
Det är ibland så svårt att veta vad man ska skriva som text och rubrik på sina sidor. Tycker det är så imponerade med de som lyckas skriva så underbara texter på sina LO's

I morgon blir det till att gå upp tidigt för att smita iväg på mässan.
Egentligen skulle jag väl gärna vilja sova en stund på morgonen eftersom jag inte är hemma förrän vid 05.00 i natt, men det får bli så. Är ju ledig på måndag och får sova då istället.. ;)

Friday, March 30, 2007

har det kanske lossnat??

Sen senast jag skrev har jag hunnit med att göra hela 3 LO's
Det är väl i jämförelse med de flesta andra inte så mycket kanske, men för mig är det en hel del eftersom jag varit helt blockad ett bra tag nu.

Har dock kommit på ett bra sätt för mig att komma igång. Jag har ju varit så inspirationslös på grund av att jag inte har någon översikt över vad jag har för papper och dekorationer osv. Det har varit så svårt att få idéer till att pyssla. Nu har jag istället vänt på allt och börjar vid datorn.
Jag tar fram bilder som jag gillar, scannar in dem och gör i Photoshop ett dokument som är 12x12 tum stort. Sedan fixar jag till bilderna gör gör en skiss på på datorn och lägger in bilder och text som jag vill ha det. Väljer inte så mycket färger och sådant i datorn, men själva grunden bygger jag där. Det blir som en blanding av en datorskiss och en digital LO. Sedan skriver jag ut bilderna (som ju nu av bara farten har precis lagom storlek utan att jag behöver anstränga mig och mäta och räkna mm) Sedan tar jag fram lämpliga papper och sätter igång och bygger. Har fungerat superbra faktiskt. Ibland har jag inte riktigt hittat lämpliga papper, men då får jag istället besöka någon butik eller så.

I slutet av april kommer jag att åka hem till Östersund och gå på kattutställning. Ska bli spännande. Hoppas bara att min nya hane Maddox kan gå ner lite i vikt tills dess. Han är tydligen rätt fet fortfarande. Ska bli kul i alla fall, men det kostar ju en hel del och jag som redan har brist på pengar. Ska betala över 1000:- i utställningsavgift och det kommer att kännas. Har nyss fått räkning på alla försäkringar på katterna också. Det kommer att gå på nästan 2000:- som vanligt. Var så nöjd över att jag ju kommer att få lite mer lön nästa månad, i alla fall ända tills jag insåg att jag har mer utgifter än vanligt också. Så det lär ju sluta på samma gamla vanliga 200:- kvar att leva på.

Har hittat ett jobb som jag tänkte söka också, får se hur det går. Det är i alla fall heltid så då kommer det ju att bli lite mer pengar i kassan igen. Hade chansen att få både hel- och halvtidstjänst på mitt nuvarande jobb, men jag tackade nej på grund av att det är ganska oregelbundna och jobbiga arbetstider. När man jobbar så känner jag hellre att jag vill välja själv när jag vill jobba natt osv. Men jag jobbar ju mer än 50% i alla fall så det fungerar.
Får se hur det går med det andra jobbet nu då.. =)

Saturday, March 17, 2007

skidresa och ledighet

Idag for min sambo iväg på skidresa till alperna med sina kompisar. Hoppas de får fint väder och mycket skoj.

Jag har blivit frisk från förkylningen nu i alla fall, är verkligen skönt att man är sig själv igen.
Ska ta upp träningen igen så snart jag orkar.

Igår var jag iväg på Format Papper här i göteborg och köpte in lite fler Distresser. Nu har jag 13 av de 24 färgerna. Ska köpa de resterande på mässan i slutet av månaden om jag har råd. Borde få lite mer lön den här månanden så... =)

Har fortfarande inte hunnit pyssla, jag vet verkligen inte vad jag ska göra. Vill så mycket, men det är fortfarande svårt med motivationen när allting är så svåråtkomligt i skåpet. Längtar verkligen till den dagen jag har ett speciellt utrymme för pyssel. Har i alla fall stämplat lite och målat lite. Måste verkligen träna på det där med att färglägga. Ska scanna in de tre bilder jag gjorde och lägga ut här lite senare idag.

Jag har nu ställt mig på kö på en ragdollhona från en helt underbar kombination. Hoppas verkligen att jag har sådan tur att det blir en vacker liten dam till mig i den kullen. Vill så gärna ha en ny hona att börja om min uppfödning med.

Har spelat en hel del WoW den senaste tiden. Kämpar fortfarande på och försöker gå upp level efter level. Jag brukar kunna bli lite less på spelet efter ett tag, det går lite i perioder det där. När jag inte har så mycket att göra och inte orkar städa eller laga mat, ja då blir det lätt ett par timmas spel. Men vad gör det??

Friday, March 9, 2007

influensa

Det blev som sagt ingen mässa den där helgen. Inte bara för att jag hade slut på pengar, men också för att min sambo låg sjuk i influensa. Och som man säkert kan gissa så sitter jag numer med detsamma.

Mår inte alls bra och jag tror att jag kommer att måste sjukanmäla mig och stanna hemma från jobbet i helgen. Det är så typiskt.

Har missat en hel veckas träning pga av det här nu, kommer säkert bli jobbigt att komma tillbaka sen.

En bra grej är i alla fall att mitt stämpelpaket från Magnolia har kommit i alla fall. Jag hade dock bara ork till att montera stämplarna. Använda dem får jag göra en annan dag. Får se när det blir, har ju fortfarande inte använt någon av stämplarna från förra paketet än. Det enda jag använt är en av stämplarna från senaste hÄnglar-paketet. Jag har så lite inspiration och jag vet inte vad jag ska göra..

Har varit och kastrerat Lillgumman och Printz har fått medicin mot sin infektion i nosen. Blir så less, inte nog med att han gick och skadade benet, nu ska han ha medicin för det där med nosen också. Verkar dock inte som att det hjälper så jag kommer säkert att få åka in med honom igen.